Podelitev priznanj za leto 2023

V Šenčurju je po tekmi za dvoranski pokal potekala prireditev lokostrelstke zveze Slovenije. Podelila so se priznanja za najboljše dosežke v preteklem letu in pokali za najboljše strelce in klube v pokalnih tekmovanjih.

Kot klub smo najbolje tekmovali na zunanjem tarčnem pokalu. Čestitamo lahko vsakemu posamezniku kluba, saj smo za celotno leto polno odličnih dosežkov prejeli pokal za 3. mesto med klubi v tarčnem pokalu.

Pokal je v imenu kluba prevzel Sergej Podkrajšek

Pohvalo so prejeli tudi vsi prostovoljci, ki so pomagali pri izvedbi tekmovanja mladinskega evropskega pokala v čatežu. Med prostovoljci je bilo kar nekaj članov našega kluba: Andrejka Vrbančič, Igor Vrbančič, Janja Podkrajšek, Zvonko Podkrajšek, Lučka Filipič, Mia Grilič in Urška Filipič.

Potem pridemo do nagrad in pohval za posameznike. Sergej Podkrajšek je prejel pokal na 1. mesto med člani ukrivljeni lok v tarčnem pokalu. Dva naša člana pa sta tudi prejela uradno priznanje za dosežen državni rekord. Tinkara Hojnik za dosežen rekord v kategoriji U15 ukrivljeni lok na dvojnem krogu, Miha Zadravec pa za rekord med člani goli lok prav tako v dvojnem krogu. Miha je prejel tudi značke za dosežene letošnje rezultate v tarčnem in poljskem lokostrelstvu. V tarčnem belo, črno in modro, AH pa sivo in črno. Modro target značko pa je prejel tudi Bojan Imperl.