Začetek nove zimske sezone

Po “kratkem” premoru so se naši lokostrelci ponovno udeležili težko pričakovanega dvoranskega pokala.

Po dveh mesecih intenzivne vadbe brez tekmovanj, so se naši tekmovalci končno odpravili na slovenski dvoranski pokal. Kljub težki konkurenci so se trije izmed sedmih še posebej izkazali in mariboru pristreljali medalje.

Po treh letih premora dvoranskih tekmovanj se je na strelno linijo ponovno vrnil naš Slavko Špes. V težki konkurenci veteranov ukrivljeni lok je pristreljal bronasto medaljo.

Malo sreče sta imela naša veterana s sestavljenim lokom. Marjan Fišer je po seštevku desetk izgubil stopničke in zasedel 4. mesto, Marjan Kokol pa je zasedel 9. mesto.

Na trnih so bili člani ukrivljenega loka, v igri krogov izanečene tekme je Sergej Podkrajšek zasedel odlično 2. mesto. Vse po načrtih pa ni šlo Maju Brezovniku in Lučki Filipič, ki sta zasedla 5. in 6 mesto v svojih kategorijah.

Odličen rezultat, ki je vse razveselil po zadnji izmeni je pristreljala Mia Grilič in dosegla odlično 3. mesto. Kljub slabšemu startu v prvi polovici je odlično nadaljevala v drugi polovici tekmovanja in napredovala na stopničke.

Vsem tekmovalcem želimo iskrene čestitke in odlično nadaljevanje notranje sezone.